Hos Regnbuen bruges clairvoyancen/klarsyn som et redskab til healingen. Dette fordi det hjælper healeren til at finde den mulige blokering. Det kan være gamle skader, som f.eks. en brækket ankel, som kan give nogle problemer idag med at gå.

Man har måske glemt med tiden, at denne har været brækket. Og når dette er blevet belyst, er det også nemmere for healeren at heale stedet (anklen).

Healingen foregår således: Klienten lægger sig på en briks, hvor healeren kan begynde at heale og skabe balance i kroppen.

Clairvoyance betyder synskhed eller klarsyn. Clairvoyanten benytter det der hedder indre syn, hørelse og følelse. Ofte er det en af tingene der bruges mest.

Opfattelsen af beskeder fra den åndelige verden, kan gælde fortidige og fremtidige begivenheder, men kan også være spontane tilfælde, hvor der er tale om at synet kan ses i det fysiske rum.

Nogle Clairvoyante får symbolske sætninger og billeder, mens andre fornemmer tingene. Mange clairvoyante kan have alle tre ting, og derfor kan det være svært for den clairvoyante at se sammenhængen i det der bliver "vist".

Men det har en sammenhæng for klienten, når beskederne bliver sagt. Ofte ved klienterne det meste af det selv, som det bliver fortalt af clairvoyanten. Derfor ligger der ofte en stor værdi i, at en anden kan se de muligheder. En form for bekræftelse på, at det er rigtigt det man føler eller det er godt nok.