HOPI-Ørelys stammer fra HOPI-indianerne fra Nord og Syd Amerika. Man kan ydermere finde spor fra HOPI-indianerne i Asien og på Sibiriens prærier. Man brugte dengang Hopi-Ørelysene som indvielsesritualer og medicinske ceremonier.Disse ørelys er et håndlavet kvalitets produkt, som er lavet i overensstemmelse med den formel som HOPI Indianerne brugte.

Brugen af ørelys kan give en markant forbedring af dit velbefindende, og var ofte lavet og brugt til dette af de gamle HOPI indianere. Det er også velkendt at vore europæiske forfædre brugte tilsvarende typer af ørelys i deres husapotek. Under behandlingen vil du føle en behagelig varme og en blød knækkende lyd af forbrændingen, som er meget afslappende.

Efter en fuldendt behandling føles hoved og ører rene for alle urenheder. Ørelys leder varmen direkte ind i din øregang og stimulerer derved blodcirkulationen, hvilket kan have en beroligende effekt i tilfælde af stress, hyperaktivitet og søvnløshed.

Ørelys behandling kan afhjælpe: irritationer i øret, bihulebetændelse, generel øre hygiejne, ringen for ørerne, ørepine, mellemørebetændelse, trykkende hovedpine, kroniske infektioner i pande- og bihuler, migræne, blodcirkulations problemer, visse tinitus former, søvnløshed og depressioner.

Børn, som har nogle af disse symptomer kan også behandles med gode resultater.

Du kan se på disse billeder hvordan det har hjulpet denne unge pige med sit eksem. Det første billede er efter 3 behandliger og billede nr. 2 er efter 8 behandlinger.

 

Behandlingen kan sagtens foretages hjemme og af dig selv. Når der bestilles ørelys hos Regnbuen, så medfølger der en udførlig vejledning med. Er der spørgsmål, er man velkommen til at ringe eller sende en SMS (mobil: 61 28 87 86)

Sessionen varer ca 50 min og prisen for den er 400 kr incl 1 sæt ørelys

Der er mulighed for at bestille og se ørelysene, uanset om du er behandler eller privatperson, og lave behandlingen hjemme.

Bestil dine ørelys her