Fjernelse af ånder bliver i daglig tale osse kaldet husrensning.

Jeg oplever, at alle huse har en "grundenergi", fra det tidspunkt det bliver bygget. Når der flytter mennesker og eventuelle dyr ind huset, vil kombinationen af husets energi og vores egne energier blive forenet med hinanden hvis man selv har bygget huset-

Det er jo fint nok, men hvis man vælger at flytte fra huset, er det min oplevelse, at de energier som huset og forhenværende ejere af huset har, stadig vil være tilstede, også selvom man ikke er afdød.

Det kan måske betyde, at de nye ejere ikke rigtigt kan føle sig trygge eller føler at rummene er kolde og ubehagelige og det er ikke rart, når man først er flyttet ind i sit drømmehus.

Men med en husrensnig, kan jeg hjælpe dig som ny ejer af huset, således at I, som de nye ejere af huset og husets energier, kan forenes og I kan føle jer "hjemme" i jeres eget hjem

Og det samme gælder når man tænker på vores dyr i huset.

Jeg tænker især på katte og hunde, men også andre kæledyr, hvor man kan opleve at de bliver syge, eller bliver sky - ja måske endda bidske.

Det tyder på at de kan mærke denne energi som er i huset og som påvirker alle som befinder sig i huset, og de vil oftest reagere på den energi, ved sygdom, eller en form for apatisk tilstand eller andre ting.

Jeg har valgt at kalde mig sjælehjælper og ikke åndeuddriver, fordi jeg mener det er sjæle og/eller energier, som er fanget her og som ikke har fået muligheden for at gå over på den anden side på anden måde, og jeg føler at det er vores opgave at hjælpe dem som et fanget, over på den anden side.

Jeg kommer gerne i Jeres hjem personligt, da det nogle gange er rart for medlemmerne i husstanden at se hvordan jeg arbejder. Dette kan ske i hele Danmark, men alle mine udgifter til "rejsen" dækkes af klienten.

Hvis du er i tvivl om du har "besøg", så tøv ikke med at ringe. Jeg vil "tune" mig ind på huset, og "tjekke" om der er aktivitet og om det vil være nødvendig med et besøg eller om det kan gøres online

Regnbuen tilbyder at fjerne eventuelle ånder eller energier, som befinder sig i jeres hjem (lave en husrensning) - online, pr. mail, telefon, eller skype - Det kræves dog, at der er aftalt en dato for fjernelse af ånder og at man har forudbetalt hvis dette skal gøres online.

Jeg skal ikke være fysisk tilstede for at fjerne dine åndelige gæster. Det eneste jeg behøver at vide, er antal af personer som bor i huset, deres navne og adressen på huset.

Jeg vil derefter mentalt få kontakt med huset og lave en scanning af huset. Jeg vil løbende fortælle, hvad jeg fornemmer og ser mig omkring i huset, både inde og ude. Derudover, hvis der skulle komme eventuelle beskeder fra mine guider eller familiemedlemmer, vil Du/I få den eller disse beskeder.

Man skal dog nok have i tankerne, at når man vælger en husrensning online, så er der power på "oppefra" samt fra mig, som kan fjerne disse ting, men hvis man derimod vælger at jeg kommer i jeres hjem, vil den power som jeg arbejder med, være meget stærkere.

Ved en husrensning, uanset om det er foregået ved et personligt besøg eller online, skal du forvente, at der efterfølgende skal arbejdes af alle i husstanden for at opretholde det nye energifundament som husrensningen danner basis for.