Besøg af Channie, Regnbuen, januar 2006

Vores familie havde været igennem mange mærkelig ting, sygdom, fyringer uden begrundelse, alt vi planlagde, blev altid ødelagt… uden at vi vidste hvorfor. Det var efterhånden ikke så rart at komme hjem, vi følte os ikke ret godt. Derfor besluttede vi at kontakte en Clairvoyante.

Jeg havde altid haft på fornemmelse, at min svigermor stod bag alt de her onde ting vi oplevede og havde været igennem. Min mand havde efterhånden selv oplevet nogle ting der gjorde ondt på ham, så han vidste det jo også, men det var vigtigt for os at høre det fra en person som var hos os og som kunne forklare min mand hvordan tingene hang sammen.

Jeg gik på nettet og søgt med ord som sort magi, onde ånder, healing, osv. Så kom der en hjemmeside der hedder ”Regnbuen”. Jeg gik ind på siden og læst lidt om det.

Samme dag ringede jeg til Channie fra Regnbuen, og jeg følt med det samme, at det var hende vi skulle have til at hjælpe os. Hun havde allerede fanget mange ting, selvom jeg ikke havde fortalt hende dem. Jeg aftalte en tid med Channie, den 04. januar 2006, hvor hun skulle komme hjem til os.

Jeg spurgte Channie direkte om det var noget hun kunne hjælpe os med? Channie følte at det var noget hun kunne klare, men at hun skulle komme til os fysisk, fordi når hun er til stede, har hun mange flere ”kræfter” og power. Samtidig kunne vi også se, hvad hun lavede og hvordan hun arbejdede. Vi blev meget glade. Vi forklarede vores børn det, og de forstod, at der var hjælp på vej.

Efter at Channie havde talte med os pr. telefon, afventede hun så besked fra ”den anden siden”, fra sine hjælpere, som hun plejede at gøre. Det tog hende noget tid at få beskeder deroppe fra. Det havde hun ikke prøvet før, fortalt hun. Men endelig fik hun beskeder og på vej hjemme til os, fik hun også mange beskeder og vidste præcis hvad hun skulle gøre når hun kom hjem til os.

Min svigermor vidste allerede at Channie var dér og hun prøvede på at forhindre det hele, uden held. Til stede var min mor (Channie bad os om at have min mor hos os, da hun følt at min mor havde hjulpet hende allerede og hun vil være til et stort hjælp i den store dag), min mand, vores børn, mig selv og vores hund Viktor.

Vi havde dækket op til kaffe og kager, men da Channie kom ind af døren, henvendt hun sig straks til min mand og sagde stille: ”Du deler din krop med en anden, det er derfor du har det besvær med at trække vejret”. ” Du skal trække vejret for 2”. Og så fortsat hun med følgende: Den person der har gjort det mod dig er en meget ond person. Channie kunne ikke finde ord der passer til vedkommende, men noget der er værre end psykopat.

Min mand så ikke overrasket ud. Han tog det stille og roligt og vi fik fortalt af Channie, at det var hans egen mor der stod bag alt det her… Channie fortalt på en meget stille og rolig måde, så der ikke kom panik i hos. Hun forklarede hvad hun gjorde og hvorfor. Channie fortalte min mand, at hvis det ikke var pga. hans store vilje og den familie han havde giftet sig i så var han død ”mange gang”. Det er det som altid havde været planen.

Så begyndte healingen. Vi sad alle rundt om bordet i stuen. Channie stod op bag min mand, lagde sine rigtige varme hænder på min mands skuldre og fortalte mens hun healede ham, at det var en store blæksprutte han havde i sin mave. Hun begyndte at beskrive den. Det var meget, meget uhyggeligt. Den havde 10 ærme, som alle var brugt til at indvikle sig om min ham. Dvs. på hans skuldrer, ben, arme, hovedet, munden og maven... Og hvis vi så blækkespruttens hoved/ansigt, sagde Channie…. Den var så grim, så grim…

Efterhånden begyndte Channie at fjerne de indviklede blæksprutte arme som var bundet om min mand (-for at holde faste i ham). Der var også brugt nogle ærme af brækkesprutten som gik igennem min mands ben, andre rundt om hans mave og havde bundet en store knude på hans ryg.

Efterhånden som hun fik fjernet dem, dvs. efterhånden som den gav slip, fik Channie hjælp fra 2 engle som kom fra min mors side (Det var hendes afdøde far og bedste, og de har altid været der for at forsvare os, også under min mands sygdom). Channie, sagde tusind tak til min mor fordi hun havde fået den hjælp fra hende.

Channie havde sine egne ”hjælper” som hjalp hende med at få fjernet resten af blækspruttens arm. Da den endelig slap helt, sendt Channie den retur, hvor den kom fra. (dvs. til min svigermor ). Det var Channie nødt til at gøre.

Det mest uhyggelige for min mand var, da Channie fortalt ham at han slet ikke skulle have været i den her verden mere. ( men det havde vi allerede fortalt min mand det flere gang, men det virkede stærkere den her gang, fordi det var en dansker der fortalt ham det). Det var sådan hans mor havde ønsket det. Han blev også meget bange da Channie sagde til ham, at hun blev nød til ”at komme ind i ham” for at fjerne den helt, fordi den sad meget, meget fast, efter alle de år.

Det lykkedes. Så gik Channie i gang med at lukke alle de huller den havde lavet hos ham. Channie sluttede af med at sætte beskyttelse om ham.

Det næste chok var at Channie sagde til os at vores søn, den yngst havde samme blæksprutte som min mand, men den var ikke så gammel. ”kun” 2 år gammel, derfor sad den ikke så meget fast. Her fjernede Channie den også mens vi sad rundt om bordet Hun lukkede alle huller og afsluttede med at sætte beskyttelse om ham. Channie var i fuld gang. Hun healede også mig, men jeg havde ingenting. Kun masser og bekymringer og en belastning som snart skulle stoppe. Hun healede min mor og vores ældste søn. Han fik nogle gode råd fra Channie som han i dag husker at bruge.

Der var ikke ret meget af det Channie fortalte os, som var ret nyt. Vi havde fået det samme at vide det igen og igen fra Afrika, men første nu lykkedes det endelig at få den satan helt væk.

Channie forklarede os 100% præcis hvornår det var begyndt med min mand og hvordan hans mor arbejdede med den ting hun havde stoppede hos min mand og vores søn. Hun har en voodoo dukke, hun taler til, når hun skal angribe os. Især min mand. Og det var hver gang hun kunne se / mærke at min mand havde det godt og havde et godt liv. Så talt hun til den dukke og fortalt den, hvad der skulle ske.

Da den ting angreb min mand, føltes som om han pludselig blev væk og så kom der en anden person som var meget, meget ond og rigtig dum i hans krop. Vi kunne ikke tale fornuft til ham, han kunne ikke se eller høre at vi var hans familie og han gjorde mange dumme ting uden mening. Ting som han bagefter ikke kunne huske eller hvis han kunne huske dem, blev meget ked af at have gjort det.

Channie fortalte min mand, at han vil blive meget træt og der vil komme mange tanker i hans hoved, og at han skulle vende sig til at være alene i sin krop. Det må vi sige, at hun har ramt rigtigt og det tog den tid hun sagde det vil tage. Ca. 14 dage.

Min mand er i dag rolig, sover rigtig godt om natten og vil videre med sin liv. Alle kontakter til hans mor er afbrudt, da hun vil kæmpe for at sende den ting retur til os eller noget andet…for at forsvare sig selv eller for at hævne sig, vi ved ikke mod hvad???

Vi fortsætter med at tale med Channie for at vide hvordan tingene ser ud og om der skal mere beskyttelse rundt om os og vores hus…Det vil tage tid at glemme det eller måske glemmer vi det aldrig, men vi skal lære at leve med det og kom videre med vores liv og vores lille familie.

Vi vil sige til alle dem der har et sygt familiemedlem, om også at søge hjælp andre steder fra. Det er godt at tage til læge og få medicin og behandling, men der er ting, som en læge ikke kan se, ting som kun personer som Channie kan hjælpe med, idet hun jo har sine kontakter og hjælpere fra den anden side. Channie er her til at hjælpe mennesker og det gør hun rigtig godt.

CLS – Fyn, Jan 2005