En fantastisk oplevelse (2005)

Det hele startede for ca. 5 år siden. Det var lige som om der stod nogle og så på os, når vi lå i vores seng. En dag blev vores badeværelses dør smækket hårdt i, uden at det var os der rørte den. Vi har efterfølgende prøvet at smække den i, men det kan ikke lade sig gøre, med den kraft som det skete.

For 6 måneder siden fik vi tvillinger, og der gik det helt galt. Det blev meget værre. Jeg følte mig forfulgt i mit eget hjem og kunne ikke lide at være alene hjemme.

Min mand Erik , blev meget hurtig hidsig uden grund. Vores børns spille uro kunne pludselig begynde at spille uden vi havde rørt den. Til sidst blev det for meget for os, så min mor, Lene, gik på nettet hvor hun fandt telefonnummeret på Regnbuen.

Jeg ringede Channie op og aftalte at hun skulle komme hjem til os, for at se om der var noget hun kunne gøre for os.

Vi fik vores tvillinger passet hos min mor. Channie kom. Til at starte med, spurgte hun om hun måtte låne vores toilet. Min mand og jeg satte os ind i stuen og ventede spændt på havd der skulle ske.

Da Channie kom ud, stillede hun sig i døren og sagde. "jeres søn har problemer med maven". Jeg så stift over på min mand. Hvor kunne hun vide det fra, at Lucas havde problemer med maven.

Hun sagde derefter at jeres datters tredje øje er åbent og at det derfor alt er gået amok, siden de er blevet født. Men jeg skal nok lukke ned for Clara og hjælpe Lucas med maven.

Derefter fortalte hun at hun havde set en mand ude i gangen med et dårligt ben, som kaldte sig farfar. Vi blev helt mundlamme igen, for Eriks far døde i februar pga et dårligt ben.

Channie gik derefter en tur rundt i vores lejlighed og fortalt os hvad hun kunne se. I vores køkken sad en ældre dame og hæklede. Hun sad der fordi hun syntes vi lavede noget spændende mad og det duftede så dejligt.

Hun mødte en anden mand i vores gang, som hed Sigurt. Ham havde Erik taget med hjem pga. at han var meget åben for at trække ånder til sig. Hun kunne fortælle at det var Sigurt der smækkede døren i samt satte spilledåsen i gang.

Da hun kom ind i vores hvor det var værst, var der en ung fyr som Erik også havde fået med hjem. Det var ham der fulgte mig rundt alle steder hvor jeg gik og han fik Erik til at blive hidsig uden grund. Det hun kunne fortælle om ham var, at han var sur over at han var gået bort og at hans kæreste levede, og lod så al hans galle gå ud over mig..

Channie begyndte at hjælpe alle vores udbundne gæster over på den anden side, men Eriks far spurgte om han måtte komme og se til os en gang imellem, det fik han lov til. Channie lavede en forsegling rundt om vores lejlighed, så der ikke kunne komme flere ind, mens healing af huset stod på.

Erik og jeg blev lukket ned pga. vi var meget åbne og ikke ønskede at være det og derefter gik hun i gang med at lukke Claras tredje øje og så gav hun Lucas healing. Sjovt nok har vi fundet ud af bagefter, at Lucas mave virkede med afføring samtidig med hans healing startede, og hans mave har virket perfekt siden.

Channie gik hjem og vi troede alt var godt. Vi kunne igen lide at være her, men efter ca. en uge begyndte det forfra igen inde i vores soveværelse. Jeg ringede igen til Channie. Hun prøvede at gøre det hjemmefra. Hun kunne sige til mig at min mor var der og at hun også skulle lukkes ned, så hun ville komme samme aften, så hun kunne lukke ned for min mor og for værelset igen.

Channie havde en stor sten (rosa kvarts) med, skulle ligge under vores seng og vi fik også 5 små sten en til os hver og to til vores tv. OG denne aften sov som en drøm igen.

Da Erik og jeg havde nogle små skavanker, ville vi gerne prøve at blive healet. Det er det fedeste vi har prøvet, for det hjalp.

Alt var godt igen, men efter en måned, vågnede jeg en nat, hvor der var noget der hive mig ud af sengen. Jeg har aldrig været så bange før. Jeg bad min mand om at holde fast i mig. Dagen efter måtte jeg ringe til Channie igen. Hun kom samme aften, hvor hun arbejde længe inde i vores soveværelse.

Hun fandt et lille bitte hul, som blev lukket ned. Nu er der dejlig varmt i vores hjem igen.

Det var godt at Channie kunne hjælpe o, for ellers var vi flyttet. Vi må jo erfarer at det ikke havde hjulpet at flyttet, for vi havde bare taget dem med.

Det der er sket for os er meget uforklarligt og ubehageligt. Men vi er blevet overbevist om at der er mere mellem himmel og jord.

En meget stort tak til Channie for at vores liv igen er blevet dejligt.

Mange hilsner