HOPI-Ørelys incl healing med klarsyn

Første gang jeg hørte om Regnbuen og ørelysbehandling var gennem en arbejdskollega og god veninde, som havde fundet noget om dette emne på internettet.


Da jeg i ca. 10-15 år har lidt af hvad jeg først troede var kæbehule-betændelse og som senere udviklede sig til migrænelignende hovedpine i venstre side af hovedet og som næsten altid kom i forbindelse med min menstruation - foreslog hun at vi skulle tage en miniferie til København og i den forbindelse få en tid hos Regnbuen.


Da jeg i årenes løb har forsøgt mig med zoneterapi, operation i kæben, fysioterapeut samt akupunktur - uden nogen som helst virkning på hovedpinen - var jeg efterhånden klar til hvad som helst - bare det ville fjerne smerterne i min kæbe - så jeg sagde straks ja.

Vi drog så til Hårlev en forårsdag og var meget spændte på, hvad det var vi skulle opleve.
Channie oplyste os om, hvad der skulle foregå under behandlingen - nemlig at hun dels brugte ørelys men at hun samtidig healede og brugte sin clairvoyance.

Det var en meget behagelig og afslappende oplevelse - hvor De undervejs kunne fortælle mig om dels en forstuvet ankel, problemer med knæene, at i venstre skulder var der en sene der sad i klemme, at jeg havde problemer med min venstre hofte, vejrtrækningsproblemer og så min hovedpine, som absolut intet har med kæbehulebetændelse eller migræne at gøre - men som simpelthen drejer sig om alle mine bekymringer for min yngste søn - som nu er 20 år - men som har haft epilepsi fra han var 2 år og indtil han var 16 år og om at jeg skulle give slip på alle disse bekymringer - jeg havde da aldrig drømt om, at det kunne være problemet - men sikken en lettelse det var at få det frem i lyset.

Hun fortalte flere spændende ting om mig selv og da behandlingen var færdig og jeg satte mig op på briksen spurgte hun om jeg kunne mærke at min venstre skulder var faldet ned!!! - om jeg kunne - det var virkelig som et helt mirakel - nu kunne jeg pludselig få højre øre ned og røre skulderen, det hele sad ikke længere fast - iflg. Channie skulle jeg dog nok forvente, at smerterne i kæben kunne forværres en smule, før de blev bedre.

Det var i maj måned 2002 vi var hos Regnbuen og vi er nu i august og jeg kan kun sige, at i hele august måned har jeg overhovedet ikke haft ondt. De første par måneder efter behandlingen var der helt utrolig meget uro i kæben også smerter men de har langsomt fortaget sig. Jeg kan stadig få højre øre ned til højre skulder - der er ingenting der sidder fast og jeg regner heller ikke med at få ondt i kæben igen.

Det skal lige oplyses, at Channie absolut intet vidste om mig/os i forvejen og heller ikke fik nogen oplysninger, før De gik igang med behandlingen.

Det der også er skønt med behandlingen er, at man virkelig kommer til at arbejde med sig selv efterfølgende - både med at lære at sige fra og at bede andre om hjælp - hvilket har været nogen af mine store problemer - jeg er nemlig meget stædig og kan godt selv!!

Jeg kan kun varmt anbefale at få behandlinger hos Regnbuen - jeg synes hun er utrolig dygtig.

Venlig hilsen
Susanne Christiansen, Hjørring