Besøg

Min søn er 7 år og har aldrig villet sove på sit værelse, fordi at han mente der var nogen derinde. Efter mange tanker og overvejelser, ringede jeg til Channie fra Ragnbuen.

Channie kom og kunne se at der stod en dame udenfor, der kælede med en kat. Hun ville intet ondt, så hun fortsatte ind. Da hun åbnede døren, kunne hun med det samme mærke at der var en til, end os.

Hun gik rundt i huset og kunne sige, at der var en mand på hans værelse (min søns) og når han skulle sove, kunne hun fortælle, at manden tryggede på min søns brystkasse. Vores søn har altid ligge hos os på en madras, men har ikke villet ligge ved eller i vores seng, da den står lige under hans værelse (på 1. sal).

Channie snakkede med manden, som hjemsøgte vores søn. Manden var fra ca 1900 tallet og han døde i 1924 og vidste ikke at vi var i 2005. Han var selv blevet mishandlet som barn, og kunne ikke lide børn af den grund. Da vi flyttede ind, var vores søn ikke mere end 1 måned gammel, så han var et let offer for en vred mand. Damen lod vi blive, da hun hele tiden ville hjælpe, og havde hjulpet vores søn, men blev nu holdt ude af manden.

Da Channie skulle sende ham væk, lavede hun en sluse fra soveværelset op gennem vores søns værelse. Jeg havde været med Channie rundt i huset, og kunne mærke fra ham og vores værelse i slusen. Efter hun havde sendt ham væk, lagde hun et beskyttende lag over vores hus, der skulle holde andre ånder væk.

Efter ca en måned flyttede vores søn op på sit værelse, og er ikke bange for at være der mere. Så det har hjulpet meget at hun har været her.

Dorthe Jensen, Fakse