Nanna´s historie

Nanna blev født her på kennelen i 1994, er en schæferhund. Hun blev solgt da hun var 8 uger gammel. Købt tilbage som 8 måneder, derefter solgt videre.
Nanna fik sit første kuld hvalpe. kuldet bestod af 10 hvalpe. Fordi hvalpene bed hende i patterne og hun levede under dårlige forhold i den sidst ankommende kennel, fik hun stafylokokker.


Jeg købte Nanna tilbage i 1999 og på det tidspunkt var det eneste synlige tegn på at hun var syg, at hun ikke havde hår på poterne. Efter at have født hvalpe i april 1999, brød stafylokokkerne for alvor ud med store væskende sår på poterne og i ørene. Efter hvalpene blev solgt 8 uger gamle, kom Nanna i massiv behandling med penicillin.

Det hjalp mens hun fik penicillinen, det brød ud igen efter behandlingen. Hun fik en behandling mere i 1999. I Marts 2000 blev hun parret igen og mens hun lå med hvalpene bryder stafylokokkerne voldsomt ud igen og kan først få behandling når hvalpene er væk. Nanna får igen penicillin i langt tid og derefter naturmedicin til at styrke hendes immunforsvar. Dette hjalp i kort tid. Nanna blev parret igen i februar 2001, også her fik reaktioner på poterne og eksem i ørene. Hun har det så dårlig at aflivning kommer på tale.

Kommer i kontakt med Regnbueni juni 2001, hvor vi aftalte en tid hvor de skal komme at heale Nanna. Efter Regnbuen havde healet Nanna, bryder stafylokokkerne og eksemen voldsomt ud igen, men får også eksem på kroppen.

Pludselig fra den ene dag til den anden slår det om. Sårene i ørene og heler op. Hun får hår på poterne, hvilket hun ikke har haft imens jeg har haft hende. Hun bliver mere rolig, glad og harmonisk i en lang periode.

Hun kommer for nylig i løbetid igen i oktober, og det blusser op igen. Regnbuen healer hende igen og allerede næste dag falder hun til ro igen og er harmonisk.

Jeg vil opfordre til at kontakte Regnbuen , hvis du har problemer med dit kæledyr, de har i al fald hjulpet os.

Med venlig hilsen
Margit Sørensen, Køgevej 15, 4652 Hårlev.