Nogen i huset

Jeg havde sendt bud efter Channie fordi vores hus ikke virkede så trygt at være i,vores søn på 10 var ikke så glad for at være på sit værelse og jeg selv sov dårligt og kunne nogle gange når jeg endelig var faldet i søvn vågne op med en meget ubehagelig fornemmelse af der var nogle/noget i soveværelset der betragtede mig,jeg blev altid bange og turde ikke vende mig for at se om der var noget,min mand oplevede det kun en enkelt gang.

efter en søgen på nettet faldt mit valg på Channie,kender intet til om det er fup eller fakta de mennesker der reklamere på nettet men af en eller anden grund følte jeg det var hende der skulle kontaktes,så skrev en mail til hende og hun skrev tilbage,så vi kunne ringe sammen,hun kunne godt mærke der var noget aktivitet der ikke skulle være der,så vi aftalte hun skulle komme forbi for at se på det.

Vi sendte vores søn på 10 hjem til farfar og farmor så han ikke skulle blive skræmt over hvad der skulle ske (ikke fordi vi viste hvad der ville ske) men vi havde ikke snakkes om vores oplevelser af huset,selv om jeg heller ikke var så vild med hans værelse.

Channie kom og hold da op for en kvinde,dejlig ,varm,sød og helt nede på jorden(hm ved egentlig ikke hvad jeg havde regnet med,sikkert en underlig klædt,flyvsk kvinde)vi snakkede lidt og så gik vi en rundt i huset hvor Channie kommenterede undervejs hvad hun fornemmet.

Vores soveværels var der tidligere en tømmer der var røget ned igennem vores loft(vi havde fået lagt nyt tag på vores hus,som vi var flyttet ind i for 2 år siden)Channie fortalt der var sket et uheld i værelse og vi fortalte hende som om tømmeren(der var heldigvis ikke sket ham noget)hun fortalte der var en person tilstede i vores soveværelse for at passe på os og det var min farfar som er død for år tilbage.

I vores dreng værelse var der 2 mennesker,en mand der var vred og havde røde øjne,han skulle være død under en brand(kan godt forstå min søn og mig ikke kunne lide at være der)der var også en kvinde der passede på min søn,manden var en ulykkelig sjæl der ikke kunne lide børn og havde haft en uheldig tilværelse i levende live,han var utilfreds med at der var kommet et barn i huset og at vi lavede om i huset.

Channie hjalp ham tilbage hvor han skulle være når man er død,kvinden er en tidligere veninde som jeg ikke mere har kontakt til men om hun er død ved jeg ikke,hun var meget glad for min søn da vi kendte hinanden.

Vi har en søn mere som var i færd med at skulle flytte hjemmefra,det var ikke noget vi fortalte Channie men på hans værelse fornemmede hun bekymring omkring økonomi,hvilket passede godt for vores søn,desuden mente hun der havde været tale om eksperiment omkring ånden i glasset,da han kom hjem senere imens hun var der,kaldte vi ham ind i stuen for at høre om han havde været med til sådan noget,han bekræftet at han engang havde været med til det på en lejerskole i 7 kl. men at de ikke havde fuldført det.

Channie og jeg mente begge to at vi havde set hinanden før men kunne ikke lige finde ud af hvor det skulle være fra,det viste sig at vi havde kendt hinanden fra et tidligere liv som indianer hvor vi havde været gode veninder,en ting jeg fandt lidt pudsigt da jeg altid har været facineret af indianerne.

Da Channie kørte herfra havde jeg en god fornemmelse og følte mig afslappet,jeg var lidt spændt på om der nu var ro i huset og det var der sørme i et par dage, så vågnede jeg en nat med fornemmelse af at blive betragtet igen,så ringede til Channie dagen efter og fik bekræftet der havde været aktivitet om natten men det var ikke nogle at dem der havde været her før,hun ville sende det væk og stadigvæk bygge gittre omkring vores grund som intet kunne slippe ind.

Jeg formoder det er lykkes hende fordi jeg har ikke obseveret noget siden hun var her først på året,jeg kan sove om natten,føler mig ikke betragtet mere,kan færdes på min søn værelse uden ubehag og min søn kan selv være på værelset nu uden at han er bange.

Channie tusinde tak for din hjælp,du skal vide jeg aldrig vil tøve med at benytte dig igen hvis jeg skulle få brug for nogle af dine andre evner,desuden vil jeg anbefale dig til andre der skulle have brug for det.