Kæbeproblemer

Jeg skriver her for at berette mit møde med Regnbuen og Channie´s fantastiske evner.

Jeg har i gennem længere tid døjet med en betændelsestilstand i min højre overkæbe. En gang er jeg blevet opereret (dog i nederste del af kæben), men havde altså ikke lyst til at gå igennem sådan en omgang til. Derfor har jeg ikke turde nævne mit problem til tandlægen, i frygt for at jeg skulle gennemgå, for mig en grusom ting, når man lider af tandlægeskræk.

Jeg fik en kontakt til Regnbuen, og Channie og jeg kom en dag til at snakke om mit problem, og mere var der egentligt ikke i det, ikke andet end snak.
Nogle dage efter var det som om, betændelsen og ømheden blev forværret en dags tid, men så tog det af og havde faktisk ikke været så mildt i lang tid. Hvorfor ved jeg ikke, men mine tanker gik til Channie.

Hun bekræftede at hun havde sendt mig hjælp, og det var så dejligt at vide. Både at vide at denne slags hjælp findes og faktisk også virker i praktis, men også at hjælpen kommer bare fordi et andet menneske, har energi, evner og hjerte til bare at sende hjælp til andre.
Channie har flere gange sendt hjælp til mig, og jeg mærker straks når hun har været i aktion. Vi har også snakket om hvori problemet kunne ligge, et psykisk problem fra min fortid, som jeg skal og er gang med at bearbejde.

Mine problemer med min kæbe er næsten forsvundet, og jeg har fået hjælpen til at gøre resten færdigt.
Jeg kan varmt anbefale Regnbuen til behandling, både fordi hun er utrolig dygtig.


Knuzer
Sanand (fra Dejavue.dk)
Susanne Petersen, Nykøbing F.