Smerter i foden

Mit navn er Susanne og jeg har gjort noget, som jeg ellers aldrig ville have gjort. Jeg har prøvet en healer hos Regnbuen. Jeg har aldrig troet på healing, indtil jeg selv prøvede det.
Jeg er allergisk overfor insektstik, så hvis jeg bliver stukket, hæver jeg voldsomt op. De tilbød at hjælpe mig af med hævelsen i sommers. Men jeg tænkte, at det kunne mine allergipiller også (der går som regel 8-14 dage, før hævelsen forsvinder).


En dag i September blev jeg stukket af en myg på min venstre fod. Det betød at jeg næsten ikke kunne have min træsko på. Da jeg mødte Healeren fra Regnbuen dagen efter, blev jeg enig med mig selv om at prøve. Hvis det virkede var det ok, og hvis ikke, nå ja, så havde jeg jo altid mine piller. Men her kom så overraskelsen. For da healeren tog fat i min fod, kunne jeg mærke hvordan det "dårlige" blev trukket ud af min fod og efter ca. en ½ time, kunne jeg holde ud af at have min træsko på igen. Hævelsen var ikke faldet, men det spændte ikke så meget mere.


Ca. 21.15 samme dag, forsatte healeren healingen hjemmefra og jeg sad hjemme hos mig selv, i min egen sofa, så fysisk kontakt havde De ikke. Alligevel kunne jeg mærke hvordan det hele langsomt gav slip og de sidste spændinger forsvandt. Da jeg stod op dagen efter var min fod stadig hævet og jeg tænkte: "ok, det virkede ikke". Men igen tog jeg fejl. For ved middagstid kunne jeg være i min træsko, gå normalt og hævelsen var væk.


Bliver jeg stukket igen og det bliver så slemt, at jeg f.eks. ikke kan gå, vil jeg hurtigst muligt kontakte Regnbuen. For hvorfor tage piller, når det kan ordnes med healing.

Jeg kan varmt anbefale at prøve healing til andre.

Mange Hilsner
Susanne Poulsen. Enderslev, 4652 Hårlev