Regnbuen - Giver healing,

 

  Jeg er født i 1970 og hedder Channie Anastaja Charlotte Knudsen og oprindeligt uddannet kommis, men har været omkring en pædagogmedhjælper uddannelse, inden jeg for alvor fandt min hylde på kontor og den alternative verden.

  Fra barnsben har jeg haft mine evner, men lukkede ned for dem igennem min opvækst, da mine omgivelser ikke havde forståelse for dem. Siden 1994 har jeg igen lukket op for dem, og udvikler løbende både de "alternative" evner og mig selv.

  Jeg arbejder i dag med fjernhealing, fjernelse af ånder og bruger mit klarsyn til at se dine tidligere liv samt hvis der ønskes når jeg laver healingsmassage.

  Jeg er clairvoyance-healingsterapeut, med en blid hensynstagen og powerfuld energi, som løsner op for fastlåste blokeringer. Jeg har hjulpet klienter, der ofte har store fysiske smerter via healing og røntgensyn, på en positiv og naturlig måde.

  Røntgensyn skal forståes således: jeg kigger på klientens fysiske krop og dennes eteriske legeme og den energi, som klienten udstråler, derud fra fornemmer eller ser jeg, den ubalance eller blokering, som kan ligge til grund for klientens problemer.

  Det er samme fremgangsmåde, når jeg skal fjerneheale. Det vil sige i kontakt med klienten, som ikke er fysisk tilstede i det samme rum som behandleren, eller når der "stilles" ind på ånder i klientens hjem.Jeg mener der er en sammenhæng mellem det fysiske og det psykiske hos mennesker, derfor ta´r jeg altid en dybdegående samtale med dig inden behandlingen.

  Jeg er uddannet voksenunderviser i 2005/2006

  Har desuden taget uddannelse i form af følgende kurser hos Caberlain, indenfor Psykologisk Healing, Tankens Kraft, Transformations Psykologi, Super Intuition, Hypnoterapi & Sensitivitetsforståelse

  Eneundervisning hos Per Sydel i Clairvoyance, Healingsmassage og Healing fra 2002 - 2004. Jeg har desuden arbejdet med selvudvikling i mange retninger, i mere end 20 år.

  Etik er en vigtig del af mit arbejde og på klik her, kan du se hvordan Regnbuens etikregelsæt er.